Anti-aging kuren

anti-aging kuren

Verfijnen

De regeneratie van de huid vertraagt naar mate wij ouder worden. Dat betekent dat de vernieuwing van de huid vertraagt.
Er ontstaat dan een laagje dode huidcellen op het huidoppervlak. De huid gaat er dan verdikt en grover uitzien.
Producten op basis van Aha’s* versnellen de vernieuwing van de huid door ervoor te zorgen dat in de diepere huidlagen de cellen geactiveerd worden. Daardoor wordt de huidstructuur aan de oppervlakte binnen een paar dagen veel fijner.

Dit anti-aging effect neemt toe naar gelang je deze producten langer gebruikt. Voor het beste effect gebruik je de Aha producten in kuurverband gedurende twee tot drie maanden.
Gedurende die periode zet je dan jouw basisverzorging tijdelijk weg.

*Producten op Aha basis zijn niet geschikt voor een huid met actieve acné, nat (vochtig) eczeem, kwaadaardige huidaandoeningen of een huid die couperose gevoelig of getatoeëerd is.

Verstevigen

Door het ouder worden, verandert de vorm van de kaak. De spieren van het gezicht worden iets slapper. De zwaartekracht krijgt daardoor meer grip op de vorm van het gezicht. Dat zijn de twee belangrijkste redenen waardoor de contour van het gezicht er ronder gaat uitzien en de huid verslapt.

De Caviar producten zijn opgebouwd met Vitamine E en sporenelementen om de spankracht van de huid te verbeteren. Proteïnen en Kaviaar extracten werken verjongend. Alge extracten verhogen de doorbloeding van de huid.

Voor het beste anti-aging effect gebruik je de Caviar dag- en nachtcrème in combinatie met het Caviar masker in kuurverband gedurende twee tot drie maanden.
Gedurende die periode zet je dan jouw basisverzorging tijdelijk weg.

Herstructureren

Iedere cel dupliceert zichzelf. Er ontstaat een identieke dochtercel. Gedurende het leven wordt de kern van “moedercel” zwakker waardoor de kern van gedupliceerde dochtercel, die immers identiek is, ook zwakker wordt.

Het Serum Energie Cellulaire bevat Chronodyne een bio technologisch extract dat de celkern van de moedercellen versterkt waardoor de energie van de cellen toeneemt.
Dit anti-aging proces werkt van binnen naar buiten.
De serie Restructurant werkt, zij aan zij, met het Serum Energie Cellulaire maar dan aan de oppervlakte van de huid om mimieklijntjes te verminderen.
Door het gebruik van de combinatie van deze producten bereik je een anti-aging effect.

Voor het beste resultaat gebruik je deze producten gedurende twee tot drie maanden. Gedurende die periode zet je dan jouw basisverzorging tijdelijk weg.