Lichaamsverzorging

Specifieke verzorging

Beauty By Experts biedt jou een assortiment van uiterst efficiënte producten om specifieke lichaamsproblemen de baas te worden.
Daarbij blijft voorop staan dat gezonde voeding, een regelmatig leven en voldoende beweging de basis is voor de juiste balans van jouw lichaam. Onze producten kunnen je ondersteunen de doelen te bereiken die je nastreeft en geven versneld resultaat.

Daarvoor gebruiken wij ingrediënten die uiterst actief zijn. Bij de bestrijding van cellulitis
(de sinaasappelhuid) worden koffie-extracten gebruikt om de vorming van vetcellen te vertragen, maté-extracten om vetafbraak te stimuleren en algen-extracten om vocht af te drijven.
Voor de versteviging van de borsten en bovenarmen gebruikt Beauty By Experts onder meer Bio peptides die de huid verstevigen en gist-extracten die het weefsel herstellen.

Hydratatie

Door het gebruik van deze producten krijg je het gevoel alsof je in zee zwemt. Dat komt door de geursamenstelling. De serie in opgebouwd met essentiële oliën zoals melissa, lavendel, koriander, pepermunt en kamille.
De hydratatie serie is geschikt voor iedere huid en herstelt het vochtevenwicht van de huid van het lichaam.
De hydratie producten zijn allemaal op elkaar afgestemd om het resultaat te optimaliseren.
Planten-extracten uit de zee hydrateren de huid. Zeezouten en suiker exfoliëren, amandelolie en noten-extracten voeden en regenereren.
Na gebruik voelt jouw huid fluweelzacht.

De Huile de Beauté Hydratant is een echte aanrader; breng, na het gebruik, een vleugje op je handpalm aan en adem de geur langzaam in. Je voelt je direct als herboren.

Aromatherapie

Je hebt recht op een moment voor jezelf. Een moment om te ontspannen, een moment om tot rust te komen.
Spa Aromatique biedt je een serie producten op basis van essentiële oliën die stuk voor stuk echte “verwenners” zijn.

Spa Aromatique biedt je echte luxe door de bijzondere geursensatie van papaja in combinatie met de rode mandarijn en mango-extracten.
Zo is het een puur genot om de huid diep te reinigen met Gel Exfoliant Aromatique om daarna te douchen met de speciale Bain Douche Aromatique en vervolgens te kiezen tussen de zachte verzorgende, niet-vette aromatische olie of de rijke aromatische lichaamscrème.

De Spa Aromatique producten zijn geschikt voor iedere huid en kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. Het is heerlijk om een product uit deze serie cadeau te krijgen, het is fijn om er één te schenken.

Lichaamsspray

Een bijzondere benadering van aromatherapie is aroma-cosmetica.
Aroma-cosmetica gebruikt deeltjes uit aromatische oliën.
Door specifieke aromatische oliën te gebruiken, ontstaan aroma-cosmetica producten met een zeer doelgerichte samenstelling.

Voor onze lichaamspray’s hebben wij gebruik gemaakt van aromatische oliën uit rozemarijn, de zilverpopulier, mirre en de zonnebloem.
De door ons gewonnen aromatische extracten zijn in vier verschillende lichaamspray’s verwerkt.

Jij kunt één van de vier lichaamspray’s kiezen waarvan jij vindt dat die het beste past bij de behoefte van de huid van jouw lichaam.
Het gebruik is gemakkelijk, snel en de spray wordt direct door jouw huid opgenomen.

Voor de handen en voeten

Een drietal producten voor de handen of de voeten die met dezelfde aandacht en precisie door ons zijn samengesteld als wij gebruiken bij de producten voor het gezicht of het lichaam.

De huid van jouw handen wordt net zoveel blootgesteld aan invloeden van buitenaf als de huid van jouw gezicht.
Vaak verraden handen als eerste de leeftijd omdat je er minder aandacht schenkt. Onze handcrème repareert, hydrateert en regenereert de huid en bevat vitamine B5 om de nagels te versterken.

Onze arme voeten. Een groot deel van het jaar verborgen en een ander deel van het jaar bewust getoond. Jij wilt dat jouw voeten dan mooi zijn en er goed verzorgd uitzien.

Beauty By Experts biedt je een product om de huid van jouw voeten te beschermen en een product dat je gebruikt als je gaat joggen of met blote voeten in jouw schoenen gaat.