Make-up

makeup-girl

Voor het gezicht

Wat voor make-up je ook wilt, je kunt hier de foundation vinden die bij jouw huidtype past. Dekkend of natuurlijk en onzichtbaar. In donkere of in lichte tinten.

Gemakkelijk en egaal aan te brengen voor een fantastische uitstraling. Bijzonder is de Minerale Poeder die dankzij de natuurlijke pigmenten een egale uitstraling geeft en de huid een mooie, heldere en gezonde glans en voorkomt dat de huid gaat glimmen.

Dit product heeft het effect van een foundation, poeder en camouflage in één. Het effect is onzichtbaar en toch aanwezig. Een prachtige basis voor je make-up leg je met de Touche Lumière. Ideaal om lijntjes en rimpeltjes te maskeren en de neus-lippenplooi te verzachten.

Voor de ogen

De ster van de collectie is de nieuwe Touche Lumière. Dit product is ideaal als jij wilt dat jouw ogen er uitgerust en helder uitzien.

Het maskeert kringen onder de ogen op een onzichtbare manier en maakt de lijntjes rond de ogen en de mond bijna onzichtbaar. Dit product kan je zonder en met make-up probleemloos aanbrengen.

Een ideale combinatie met de volume mascara waarbij het borsteltje met dubbele haren voor een spectaculair resultaat zorgt.

Vanaf het eerste moment worden jouw wimpers langer en voller. De zachte kohl potloden zijn er voor jou in de mooiste kleuren en zorgen ervoor dat je de vorm van de ogen accentueert en de oogopslag intensiever maakt.

Voor de lippen en nagels

Een palet aan kleuren om de glimlach naar maat te maken. De lipsticks zijn zo geformuleerd dat je in staat bent jouw lippen te laten glanzen alsof je een lipgloss hebt gebruikt.

Met de zachte lippotloden kun je de contour van de mond prachtig accentueren of zo je dat wilt het model van de lippen corrigeren.
Houd je van een mooie gloss dan kun je bij Beauty By Experts naar hartenlust winkelen en jouw keuze maken tussen een mono-gloss of prachtige trio’s in de meest geraffineerde tinten.

De nagellak is uit natuurtinten opgebouwd en indien je van “echt rood” houdt vind je hier het rood waarnaar je zoekt.