Beauty By Experts merken

Auriège

Sinds 1995 importeren wij het bekende Franse cosmeticahuis Auriège dat door honderdduizenden vrouwen en mannen over de gehele wereld wordt gebruikt om de huid van hun gezicht en lichaam te verzorgen. Auriège is een professioneel merk met een zeer ruim assortiment dat bestaat uit conditie-verbeterende en anti-aging producten. Het voorkomen en bestrijden van veroudering is hetgeen dat Auriège nastreeft.

Eigen onderzoek

Het laboratorium van Auriège bevindt zich in St. Lô in Normandië, waar zij voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen vormen de beste garantie voor de doeltreffendheid van onze producten van Auriège. In dit laboratorium wordt voortdurend gewerkt aan vernieuwingen. De producten van Auriège worden dermatologisch getest en zijn dierproefvrij. Tijdens de productieprocessen worden de grondstoffen van Auriège voortdurend gecontroleerd. Auriège ontwikkelt daarnaast ook schoonheidsbehandelingen die aansluiten op de producten waardoor je de verzorging van je huid nog meer kunt intensiveren, kijk hier voor de aangesloten beauty experts.

Natuurlijke ingrediënten

De natuur levert de ingrediënten voor de producten van Auriège. Auriège benut de buitengewone eigenschappen van de natuur, omdat wij weten dat we daarmee de best mogelijke resultaten bereiken.

Chronobiologie

Huidverzorgingsproducten dienen aangepast te worden aan onze biologische klok. Zo is het niet zinvol ’s morgens te volle crèmes te gebruiken omdat op dat moment de barrière functie van de huid maximaal is. ’s Morgens heeft je huid producten nodig die haar gedurende de komende 12 uur extra beschermen tegen vervuiling, het klimaat, warmte en koude; kortom tegen alle invloeden van buitenaf. De dagcrème van Auriège voor een droge tot normale huid is de Aqua Vitale Jour, voor een gecombineerde tot vette huid heeft Auriège Norma Pure Jour, voor de droge en gedevitaliseerde huid is de Hydro Active Jour geschikt en voor de gevoelige huid heeft Auriège de dagcrème Bio Tolerance Jour.

’s Avonds is de huid overactief; de celvernieuwing en het herstel van de huid kunnen dan het beste worden beïnvloed. Je kunt de huid daarbij nog extra ondersteunen door middel van een dieptereiniging zoals Exfolliant, dermabrasion en gommage, of door middel van een masker zoals Masque éclat, Masque pureté, Masque Tenseur of Masque Confort. Door deze producten van Auriège is de huid optimaal voorbereid om van de positieve effecten van de ingrediënten van de nachtcrème te profiteren. De nachtcrème voor een normaal tot droge huid is Aqua Vitale Nuit, voor een gecombineerde tot vette huid heeft Auriège Norma Pure Nuit, voor de droge en gedevitaliseerde huid is de Hydro Active Nuit geschikt en voor de gevoelige huid heeft Auriège de nachtcrème Bio Tolerance Nuit.

Naast de dag- en nachtcrèmes van Auriège heeft Auriège ook dag- en nachtcrèmes in één. Deze zogeheten dag en nacht crèmes of 24-uurs crème van Auriège zijn er voor de jonge huid om huidveroudering tegen te gaan en voor de wat rijpere huid om de tekenen van de tijd te verminderen.

Dag en nacht crèmes voor de jonge huid

De lijn Soin Preventif van Auriège is speciaal voor de jonge huid en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. Deze dag en nacht crèmes verschillen per seizoen, omdat de huid dat ook vraagt. Verder is het zo dat niet te lang één en dezelfde crème moet worden gebruikt, anders raakt de huid er aan gewend. Auriège heeft een serie dag en nachtcrèmes die elkaar afwisselen.

In januari en februari begin je met de Soin Preventif Hydratant van Auriège dat zorgt de optimale hydratatie van de huid.

In maart en april wordt het tijd om Soin Preventif Oxigénation van Auriège te gaan gebruiken dat de cellen van de huid voorziet van de nodige zuurstof, het zuivert de huid en stimuleert de celstofwisseling.

In mei en juni kan worden begonnen met Soin Preventif Restructurant van Auriège, waarbij deze dag en nacht crème het ontstaan van expressielijntjes en het verslappen van de gezichtscontouren voorkomt.

In juli en augustus is de Soin Preventif Regenerant van Auriège de dag en nacht crème, die de huid fris en zacht maakt. Deze dag en nacht crème combineert plantenextracten met essentiële oliën om de jeugdigheid van de huid te stimuleren.

In september en oktober moet de huid meer gestimuleerd en gehydrateerd worden en meer resistent worden gemaakt. Hier zorgt de dag en nacht crème Soin Preventif Antitemps van Auriège voor. De vitamines E en C versterken de werking en beschermen de cellen van de huid. De plantaardige proteïnen hebben een liftende werking op de bovenste laag met als effect dat rimpeltjes en fijne lijntjes worden gladgestreken.

De laatste maanden van het jaar heeft je huid energie en veel vitamines nodig. In november en december gebruik je Soin Preventif Vitamines van Auriège voor de benodigde vitamines die een regenerende, verstevigende, stimulerende, herstellende en anti-oxiderende werking hebben.

Dag en nachtcrèmes voor de rijpere huid

De lijn Soin Global van Auriège is speciaal voor de rijpere huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering. Deze dag en nacht crèmes verschillen per seizoen, omdat de huid dat ook vraagt. Verder is het zo dat niet te lang één en dezelfde crème moet worden gebruikt, anders raakt de huid er aan gewend. Auriège heeft een serie dag en nachtcrèmes die elkaar afwisselen.

In januari en februari begin je met de Soin Global Hydratant van Auriège dat zorgt de optimale hydratatie van de huid.

In maart en april wordt het tijd om Soin Global Oxigénation van Auriège te gaan gebruiken dat de cellen van de huid voorziet van de nodige zuurstof, het zuivert de huid en stimuleert de celstofwisseling.

In mei en juni kan worden begonnen met Soin Global Restructurant van Auriège, waarbij deze dag en nacht crème het ontstaan van expressielijntjes vertraagt en het geeft de huid haar souplesse terug.

In juli en augustus is de Soin Global Regenerant van Auriège de dag en nacht crème, die de huid fris en zacht maakt. Deze dag en nacht crème combineert plantenextracten met essentiële oliën dat zorgt voor een zichtbaar jeugdig aanzien.

In september en oktober moet de huid meer gestimuleerd en gehydrateerd worden en meer resistent worden gemaakt. Hier zorgt de dag en nacht crème Soin Global Antitemps van Auriège voor. De vitamines E en C versterken de werking en beschermen de cellen van de huid. De plantaardige proteïnen hebben een liftende werking op de bovenste laag met als effect dat rimpeltjes en fijne lijntjes worden gladgestreken.

De laatste maanden van het jaar heeft je huid energie en veel vitamines nodig. In november en december gebruik je Soin Global Vitamines van Auriège voor de benodigde vitamines die een regenerende, verstevigende, stimulerende, herstellende en anti-oxiderende werking hebben.