Tevredenheidsgarantie

Unieke garantie bij jouw eerste aankoop maar ook daarna!

Beauty By Experts biedt jou graag het gemak van het thuis winkelen en de zekerheid dat je tevreden zult zijn met jouw aankoop.
Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat jij een product eerst wilt proberen.

Als enige cosmetica webwinkel ontvang je daarom van ons bij ieder product dat je bestelt gratis een identieke royale proefverpakking. Ons voorstel is dat jij altijd eerst onze proefverpakking probeert.

Mocht je dan niet tevreden zijn dan retourneer je binnen 20 dagen kosteloos jouw aankoop. Na ontvangst van je retourzending betalen wij dan het aankoopbedrag van de producten terug.

Garantie of verrassing bij een vervolg aankoop

Als je voor de tweede keer een product bestelt, weet je al dat het product jou goed zal bevallen.

Dan kan je kiezen!
Wellicht wil je bij jouw aankoop opnieuw een identieke proefverpakking gratis ontvangen. Dat kan altijd. Het kan ook zijn dat je een proefverpakking van een ander product wilt ontvangen

Dat kan ook.
Je vinkt dan gewoon aan dat je wilt dat wij jou verrassen met een gratis proefverpakking van een ander product.

Bij Beauty by Experts altijd garantie!

Het kan een enkele keer technisch niet mogelijk zijn dat wij jou van jouw aankoop een identieke proefverpakking kunnen sturen.
Dat is bijvoorbeeld het geval bij make-up producten of een deodorant.

Vervalt dan je tevredenheidgarantie? Nee zeker niet.
Je mag het originele product dan openen en proberen. Mocht het product jou niet bevallen dan kun je het binnen 20 dagen kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag ook gewoon terugbetaald.